Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Ритейл парк скоро в Сливен
17.01.2022 / 18:39

Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на Сливен, след като дни по-рано беше направена първата копка.

Единствен в града и общината от инвеститорите, комплексът ще свързва кварталите "Българка", "Дружба", "Ново село" и "Сини камъни".

Ритейл паркът ще предложи на своите посетители повече от 12 магазина на световноизвестни марки, зелени площи, детска площадка, зони за отдих с ресторант и кафе и голям паркинг с 362 паркоместа, разгърнати на общо 24 хил. кв. метра площ.

За любителите на дългите разходки и семействата с деца ритейл компексът ще бъде построен в близост до парк "Юнак", който е напълно облагороден и има няколко спортни зали, църква и голяма площ с места за почивка и занимания на открито.

За удобството на своите бъдещи клиенти паркът е проектиран както с автомобилен, така и с пешеходен достъп от главния булевард "Георги Данчев".

Инвестицията "Ритейл Парк Сливен" ЕООД е на стойност 19 500 000 лв. Планувано е ритейл паркът да отвори врати през септември 2022 г.

Източник: https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mashtaben-riteyl-park-s-magazini-na-12-svetovni-branda-zapochva-da-se-stroi-v-sliven
Снимка: "Ритейл Парк Сливен" ЕООД
 
 

Copyright © 2008-2022 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев