Горещи телефони в ДФЗ за фермерите, които попълват формуляри в Системата за електронни услуги

пециализираната прокуратура претърси през юли кабинети и жилища на служители в държавен фонд "Земеделие", свързани с делото срещу Миню Стайков
12.08.2023 / 13:42

Държавен фонд Земеделие отваря горещи телефони за помощ на фермерите при попълване на електронните формуляри в Системата за електронни услуги.

Телефонните линии ще работят през почивните дни, тъй като в понеделник изтичат срокове по три екосхеми.

Горещите телефонни линии ще осигуряват директна връзка с експерти, които да съдействат и отговарят на въпросите на земеделските стопани във връзка с изтичащия на 14.август срок за поддаване на електронните формуляри през Системата за електронни услуги.

 

Телефоните, на които фермерите могат да звънят почивните дни са:

02/81 87 449

02/81 87 479

 

До понеделник стопаните трябва да предоставят План за управление на хранителните вещества и копие на дипломата на агронома, подписал документа през Системата за електронни услуги по Екосхема за запазване и възстановяване на почвения потенциал.

Също до 14 август в системата трябва да бъде предоставен и План за паша и копие от диплома на ветеринарен лекар, зооинженер или агроном издал документа по Екосхема за екстензивно поддържане на постоянно затревените площи .

По схемата Обвързано с производството подпомагане на доходите за плодове , до понеделник стопаните, трябва да предадат през електронната система документ от агроном, доказващ, че насаждението е в период на плододаване и копие от дипломата на агронома.

Източник: БНР
Снимка: БГНЕС
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев