БСП утвърждава част от кандидатите за кметове на пленум

Корнелия Нинова
10.09.2023 / 13:07

Националният съвет (НС) на БСП утвърждава първите над 100 кандидати за кметове. На пленума присъстват членовете на съвета и кандидатите за кметове.

Преди началото му много хора разказаха пред медиите за очакванията си за днешното заседание в централата на партията на "Позитано" 20.

Иван Ченчев,заместник-председателна партията и член на Националния съвет, изрази надежда пред БТА, че в първата част на заседанието ще бъде представен обоснован списък на кметовете и общинските съветници, ще се проведат дискусии в съответните области и ще се обсъди програмата за местния вот и местното самоуправление.

Позовавайки се на основните моменти в програмата, той отбеляза, че всеки регион има своите особености, но основните приоритети са били водещи при изготвянето.Едни от най-важните въпроси в общините и областите са инфраструктурата, контролът върху местното самоуправление и запазването на част от местните данъци в общините.

Националният съвет на БСП ще одобри останалите кандидати за кметове и кметски наместници на следващото си заседание на 16 септември.

Снимка: БТА
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев