Днешното парламентарно заседание започна с поздрав към учителите и учениците

Народното събрание в София
15.09.2023 / 10:45

Народното събрание започна днес своята работа с поздрав към учителите и учениците. Слово произнесе заместник-председателят на Парламента Росица Кирова.

Тя се обърна към българските учители, които с търпение, професионализъм, с отговорна работа и любов към учениците предават на възпитаниците си стремежа към знание и мъдрост. Кирова се обърна и към първокласниците, които днес изживяват най-голямото вълнение в живота си.

"Нека новата учебна година, нека първият учебен ден ви зареди с много емоции, с много любопитство, упоритост и желание за развитие, посочи заместник-председателят на парламента. Вървете смело напред, гордейте се, че сте наследници на велики българи, продължавайте българските традиции, бъдете винаги целеустремени и отговорни, уважавайте и ценете вашите учители, своите родители и нека те да се гордеят с вас", призова тя и пожела: „На добър час!“.

Заседанието започна с парламентарен контрол, който ще продължи от 09:00 до 12:00 часа. В това заседание участват 12 министри. След това депутатите продължават законодателната си работа, съобщи БТА.

Снимка: Владимир Шоков, БТА/ архив
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев