Започна подготовката за поредното издание на фестивала „Стоте войводи“

Подготовка за фестивала "Стоте войводи"
16.09.2023 / 12:07

Днес започна подготовката за фестивала „Стоте войводи“. Поредното издание на събитието ще бъде открито тази вечер от 18:00 ч. в Градската градина.

Тазгодишната програма на фестивала ще е интересна и разнообразна, обещават организаторите. Началото ще поставят състави от Сливен и региона. От 20:00 ч., на откритата сцена ще се качат българският рок певец Тома Здравков и групата му. След това, от 21:00 ч., група Р.I.F ще покачат градуса на настроението. Първата вечер на фестивала ще продължи с още звездни имена и участници от един от сезоните на „Като две капки вода“ и „Гласът на България“.

Вторият ден ще започне с представление на Държавния куклен театър от 11:00 ч. Програмата през деня ще продължи с изпълнения на местни състави от 18:00 ч. и на сливенския Ансамбъл за народни песни и танци от 19:00 ч. Истинска фолклорна палитра ще предложат на публиката оркестър „Канарите“ от 20:00 ч. Вечерта ще завърши с изпълнения на популярната певица Джена. Тя ще се качи на откритата сцена от 21:00 ч.

И през двата фестивални дни посетителите в Градската градина ще имат възможност да опитат и да се насладят на разнообразната местна продукция. Да научат повече за процеса и технологията по нейното производство.

Организатор на проявата е Община Сливен.

Още снимки от новината

...............................................
...............................................
...............................................
...............................................

 

Текст и снимки: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2023 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев