В събота община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“

...............................................
18.09.2023 / 10:02

В събота община Котел се включи в кампанията “Да изчистим България заедно“. Средно училище “Георги Ст. Раковски” в Котел беше едно от първите учебни заведения, чиито служители подкрепиха кампанията. Акцията по почистване се проведе в двора на училището, а директорът Стефан Дондев съобщи, че учебното заведение не е пропускало участие в инициативата на bTV Media Group още от самото ѝ създаване, съобщават от пресцентъра на Община Котел.

Друг добър пример дойде днес и от яблановската детска градина “Слънчо”. Там, освен че чистиха дворното си пространство, за пореден път доказаха, че заедно могат много в името на децата си. Родители, учители, служители на градината близо два часа оформяха лехи и тревни площи. Садиха нови цветя и прекопаваха храсти и дръвчета. По този начин те превърнаха дворното си пространство в чисто, приветливо и красиво място за игра на малчуганите.

Под мотото ,,Искаме да ни е чисто!”, ученици и учители, родители и служители на ОУ ”Кап. П. Пармаков” в с. Градец се включиха в кампанията "Да изчистим България заедно”. Към тях по-късно се присъединиха и други доброволци, които изразиха надежда, че жителите на Градец ще пазят селото си в по-чист вид.

Още снимки от новината

...............................................
...............................................
...............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев