Криминална хроника Ямбол - 23.02.2024 г.

Полиция Ямбол
23.02.2024 / 19:03

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 23.02.2023 г.

 

Шофьор на влекач е задържан за подкуп от служители на РУ-Стралджа. На 22 февруари около 21:00 часа на влизане в града, полицейски екип спрял за проверка влекач, с прикачено ремарке, с чужд регистрация. Докато единият полицай извършвал проверка на представените документи към него приближил 32-годишният водач и бутнал в ръцете му няколко прегънати банкноти. Мъжът е задържан незабавно. За случая е уведомен оперативният дежурен и разследващ. На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство за извършено за престъпление по чл. 304а, ал. 1 от НК.

На 22 февруари около 07:45 ч. в с. Бояново, при проверка на лек автомобил „Пежо 206“ е установено, че 66-годишният водач шофира в срока на лишаване от това право с влязло в сила НП. В хода на проверката е констатирано също така, че на автомобила са поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия, образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Служители от РУ-Ямбол задържаха 44-годишен за притежание на наркотични вещества. Тази нощ около 00:10 часа полицейски екип е извършел проверка на 44-годишен местен жител, при която той предал по надлежен ред намиращото се в него около 3 грама наркотично вещество – метамфетамин. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев