От 8-и до 22-ри април ще има промяна в организацията на движение по автомагистрала "Тракия" в посока София

...........................................
07.04.2024 / 21:28

От 8-и до 22-ри април ще има промяна в организацията на движение по автомагистрала "Тракия" в посока София при 350-и км. Това е заради ремонт на фуги на две мостови съоръжения при река Айтоска и над железопътен прелез. За да се извърши работата, ще бъде затворен участък от приблизително 600 метра. Движението ще бъде пренасочено двупосочно в лентата за Бургас, като скоростта в този участък ще бъде ограничена до 50 километра в час.

Тези ремонтни дейности са важни, защото помагат да се гарантира безопасността на шофиране през летните месеци, когато има много повече коли на пътя. През март подобни ремонти бяха направени в лентата за Бургас на същите мостове.

Агенция "Пътна инфраструктура" напомня на шофьорите да карат внимателно, да следват пътните знаци, да поддържат разумна дистанция и да избягват рискови изпреварвания, които биха могли да представляват опасност за другите участници в движението. Информация за текущото състояние на пътищата може да бъде получена от уебсайта на агенцията (www.api.bg) или чрез обаждане на телефон 0700 130 20.

Снимка: АПИ
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев