Общински фонд "Култура" обявява откриването на втората си сесия за тази година

...........................................
26.04.2024 / 15:12

Общински фонд "Култура" обявява откриването на втората си сесия за тази година. От 30 април до 1 септември е крайният срок за подаване на проектни предложения към Фонда. По време на тази сесия организации, културни институти, индивидуални дейци на културата от страната и чужбина могат да подават своите проекти.

Тази година Фондът продължава традицията си да подкрепя финансови проекти в различни форми, включително музикално изкуство, художествени или литературни произведения, документални филми, изследователски трудове, свързани с културно-историческото наследство на Сливен, творчески продукти на млади сливенски таланти и др.

Необходимите документи за кандидатстване ще бъдат достъпни на официалната страница на Общинския съвет в Сливен - http://www.obs.sliven.bg. Проектите ще продължат да се подават в деловодството на Общинската администрация.

Потенциалните кандидати могат да получат допълнителна информация в Дирекция "Образование, култура и връзки с обществеността" на Община Сливен, където се намира и секретариатът на фонда. Телефоните за контакт са 044/611-221 и 0879 59 90 54.

Създаден през 2015 г., Общински фонд "Култура" има за цел да подпомага финансово стойностни културни прояви, допринасяйки по този начин за обогатяване на духовния живот на региона.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев