Мария Ангелиева прие копията на акредитивните писма на новоназначения посланик на Република Аржентина в Република България

...........................................
27.04.2024 / 21:22

Заместник-министърът на външните работи Мария Ангелиева прие копията на акредитивните писма на новоназначения посланик на Република Аржентина в Република България Н. Пр. Алехандро Сотнер Мейер. Тя поздрави посланика по повод новото му назначение и изрази увереност, че работата му в България ще допринесе за укрепване на връзките между двете страни на всички нива и ще даде тласък на двустранния диалог.

По време на срещата двамата обсъдиха текущото състояние и перспективите за допълнително разширяване и задълбочаване на търговско-икономическите връзки и научно-изследователските отношения между двете държави, както и актуалните въпроси от международния дневен ред, съобщиха от МВнР.

Мария Ангелиева също използва възможността, за да изрази благодарността на България за продължаващата логистична подкрепа, предоставяна от Аржентина за ежегодните български антарктически експедиции.

Снимка: МВнР
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев