Дирекция „Бюро по труда“ Сливен организира Ден на отворените врати на 15 май

Бюро по труда Сливен
13.05.2024 / 16:05

Дирекция „Бюро по труда“ Сливен организира Ден на отворените врати на 15 май 2024 г., от 09:00 до 16:00 часа, по повод Професионалния празник на Агенцията по заетостта. Инициативата цели да предостави на посетителите достъпна информация за предлаганите услуги, включително консултиране, посредничество при търсене на работа, помощ при изготвяне на документи за кандидатстване, възможности за трудова реализация и включване в обучения за професионална квалификация и ключови компетентности.

По време на събитието търсещите работа лица ще имат възможността да разговарят с трудови посредници, които ежедневно предоставят подкрепа на клиенти. Работодателите също ще могат да се запознаят с услугите на дирекцията, възможностите за обявяване на свободни работни места, действащи програми и проекти и друга полезна информация.

Дирекция „Бюро по труда“ насърчава всички заинтересовани страни да се възползват от Деня на отворените врати, за да придобият представа за предлаганите услуги и да създадат нови партньорства.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев