Марио Георгиев поема поста на заместник-директор в Областна дирекция на МВР в Сливен

...........................................
17.05.2024 / 11:51

Марио Климентов Георгиев е назначен за заместник-директор на Областна дирекция на МВР в Сливен, като поема поста от комисар Станимир Колев. Георгиев е дългогодишен служител на реда и е работил на различни позиции в системата, достигайки до ръководител на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в дирекцията.

Роден през 1973 г. в град Сливен, Георгиев започва кариерата си в правоприлагащите органи през 1996 г. С течение на времето той напредва в йерархията, като заема различни изпълнителни и ръководни длъжности. Едно от забележителните му постижения е ръководенето на екип, който разкрива една от най-големите и модерни лаборатории за производство на наркотици в страната, което му носи наградата „Полицай на годината – 2023“. Георгиев многократно е награждаван за високия си професионализъм.

Назначаването на Георгиев за заместник-директор бележи важен момент за Областната дирекция на МВР в Сливен. Днес, по време на тържествена церемония, старши комисар Димитър Величков поздрави новия заместник-директор и изрази увереност в способността му да ръководи ефективно екипа и да продължи да постига положителни резултати в борбата с престъпността. Величков пожела на Георгиев здраве, сила и смелост в изпълнението на поставените цели.

Снимка: ОД МВР-Сливен
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев