Криминална хроника Ямбол - 22.05.2024 г.

Полиция Ямбол
22.05.2024 / 17:16

Информацонен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 22.05.2024 г.

 

Ямболски полицаи задържаха извършител на кражба, часове след извършване на деянието. Вчера в полицията постъпил сигнал, че от товарен автомобил, паркиран на ул.“Хемус“, след счупване на прозорец е отнета ел.дрелка. По случая е образувано досъдебно производство. В хода на проведените оперативно издирвателни мероприятия е установена съпричастността към деянието и е задържан 19-годишен местен жител. Действията по разследването продължават.

В РУ-Елхово е образувано досъдебно производство за управление на МПС с поставени регистрационни табели, издадени на друго превозно средство. Вчера при полицейска проверка в участък на път I-7., в близост до Елхово, е установено, че 20-годишен управлява лек автомобил с поставени чужди регистрационни табели. Работата по случая продължава.

В РУ-Ямбол е задържан 32-годишен мъж за притежание и разпространение на наркотични вещества. На адреса обитаван от мъжа, в условията на неотложност, са извършени процесуално-следствени действия, при които са намерени и иззети: зелена тревиста маса реагираща на тетрахидроканабинол и бяло кристалообразно вещество, реагиращо на метамфетамин. Работата по разследването продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

В РУ-Ямбол е образувано бързо производство за управление на МПС след употреба на алкохол. На 22 май около 00:30 часа, на ул. “Матвей Вълев“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 55-годишен мъж. При тестването на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 на хиляда. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Автомобилът е иззет. Работата по случая продължава.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев