Назначиха ново ръководство на „Ел Би Булгарикум“ ЕАД

...........................................
04.06.2024 / 21:34

Ново ръководство е назначено в „Ел Би Булгарикум“ ЕАД, след като предишният състав на Съвета на директорите беше сменен по искане на министъра на икономиката и индустрията д-р Петко Николов. Новият Съвет на директорите включва Живко Живков, Надя Стефанова и Спасин Крайчев, които вече са вписани в Търговския регистър.

Живко Живков е избран за изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“ ЕАД. Той е магистър агроном от Лесотехническия университет в София, магистър по право от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и магистър по бизнес администрация от Стопанската академия в Свищов. Живков има богат опит в управлението в държавния и частния сектор, включително заемайки различни позиции в Държавен фонд „Земеделие“ и в компании в частния сектор.

Надя Стефанова е завършила счетоводство и финанси в Югозападния университет „Неофит Рилски“ и има магистърски степени по общински финанси и икономика на публичния сектор, както и по мениджмънт и маркетинг на международния бизнес от същия университет. Тя е била финансов контрольор в Националната електрическа компания от 2021 г. насам и е работила като експерт в Комисията за финансов надзор и в Националната компания за индустриални зони.

Спасин Крайчев е инженер технолог, магистър от Университета по хранителни технологии в Пловдив. Той има богат опит в търговията с мляко, включително над 10 години работа като изпълнителен директор на компании, занимаващи се с изкупуване, производство и продажба на мляко и млечни продукти. Освен това Крайчев е работил като технолог и е заемал различни позиции в промишлени предприятия.

Снимка: Министерство на икономиката и индустрията
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев