Видеото „Use Your Vote“ достига над 504 милиона гледания

Европейски парламент
06.06.2024 / 21:11

С приключването на кампанията за европейските избори през 2019 г., късометражният филм „Use Your Vote“ придоби широка популярност, достигайки над 504 милиона гледания. Този основен аудиовизуален продукт имаше за цел да подчертае значението на гласуването и защитата на демокрацията.

Филмът представя разказите на възрастни граждани от различни държави от Европейския съюз, които споделят своите преживявания в областта на демокрацията и предават тези ценности на бъдещите поколения. Една от ключовите послания на филма е, че демокрацията и гласуването не трябва да се приемат за даденост. Освен впечатляващия брой гледания в социалните медийни платформи, видео стрийминг, свързаната с телевизията платформа и мобилния дисплей, филмът беше показан и в различни формати, включително 4-минутен документален филм и по-кратки 30-секундни, 15-секундни и 6-секундни клипове, насочени към социалните медии.

Тези визуални елементи бяха излъчвани от телевизионни канали в цяла Европа, както и на места като кина и футболни стадиони. Кампанията използва разнообразен подход, за да достигне до гражданите в целия Европейски съюз, като включи медийни събития, цифрово разпространение, партньорства с обществени и частни организации, инициативи за ангажиране на общността и образователни програми, съобразени с нуждите и интересите на гражданите.

Мотото на кампанията, „Използвайте своя глас. Или други ще вземат решения вместо вас“, служи като постоянно напомняне за важността на упражняването на правото на глас и активното участие в демократичния процес. Като цяло кампанията имаше за цел да насърчи високата избирателна активност и гражданското съзнание сред жителите на Европейския съюз.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев