Криминална хроника Ямбол - 07.06.2024 г.

Полиция Ямбол
07.06.2024 / 19:51

Информационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 07.06.2024 г.

 

Снощи в град Стралджа, служители от местното полицейско управление са установили неправоспособен водач да управлява нерегистриран по надлежния ред мотопед. Извършени са процесуално-следствени действия, образувано е досъдебно производство.

Вчера в РУ-Ямбол са задържани трима мъже на възраст от 27 до 29 години за престъпления, сварзани с наркотици. В хода на полицейските действия и последвало претърсване в жилище, ползвано от един от задържаните са намерени и иззети наркотични вещества - марихуана. По случаите в РУ-Ямбол са образувани две досъдебно производства /за притежание и за притежание и разпространение на наркотични вещества/. Процесуално-следствените действия продължават.

Криминалисти от ОДМВР-Ямбол са задържали 34-годишен за притежание на наркотични вещества и за отглеждане на растения от рода на конопа. Вчера в село Зимница е извършена проверка на местен жител, при която е установено, че той държи себе си жълто кристалообразно вещество, което на наркотест е реагирало на метамфетамин. При последвалите процесуално-следствени действия в жилищни имоти ползвани от мъжа са открити и иззети прекурсори за производство на наркотични вещества, както и 9 канабисови растения. Работата по случая продължава.

Снимка: Internet
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев