„Градска мобилност“ напомня на своите клиенти, че могат да използват мобилното приложение URBO PARKING за паркиране в Синя Зона

Синя зона
13.06.2024 / 09:00

Общинско предприятие „Градска мобилност“ напомня на своите клиенти, че могат да използват мобилното приложение URBO PARKING за паркиране в Синя Зона Сливен. Приложението предлага множество предимства като нотификации за оставащото време, напомняния за удължаване на паркирането, плащане на реална цена без такси за СМС и възможност за управление на няколко автомобила от един профил. За бизнеса се предлагат ваучери за служители и месечни фактури.

Нова система за заплащане чрез QR код улеснява още повече потребителите, като позволява плащане без мобилно приложение. Стикери с QR кодове са поставени на указателните табели в Сливен и осигуряват удобство и за чужденци.

Системата вече позволява и дистанционно заплащане на санкции тип „скоба“, като това намалява времето за премахване на скобата. Плащанията могат да се извършват през мобилното приложение или чрез QR код. Тези усилия за дигитализация и удобство демонстрират стремежа на Община Сливен към модерни технологични решения.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев