Нова Загора ще бъде домакин на Националния фестивал за стари градски и шлагерни песни „В прегръдката на Танголита“

..............................................
06.07.2024 / 12:22

Нова Загора ще бъде домакин на Националния фестивал за стари градски и шлагерни песни „В прегръдката на Танголита“ за втора поредна година. Събитието ще се проведе на 5 и 6 октомври 2024 г. и е организирано от Община Нова Загора, НЧ „Д. П. Сивков - 1870“ и ГСГ „Танголита“. Фестивалът ще стане ежегоден и ще се провежда в рамките на програмата за Петковден – празника на Нова Загора.

Непрофесионални вокални изпълнители над 18 години могат да участват в три категории: „Индивидуални изпълнители“, „Камерни състави“ и „Вокални групи“. Фестивалът има конкурсен характер и тази година журито ще бъде председателствано от певицата Бони Милчева и ще включва членове като кмета на Нова Загора Галя Захариева, хоровия диригент доц. д-р. Дончо Донев, директорката на ОШИ "Илия Аврамов" Андония Спасова и музикалния педагог Петко Танев.

Заявки за участие се приемат до 31 август 2024 г. чрез електронна форма в сайта на фестивала, по пощата на адрес 8900 гр. Нова Загора, пл. „Свобода“ №4, НЧ „Д. П. Сивков - 1870“, или по електронна поща на: festival.tangolita@gmail.com.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев