Отделението по неврохирургия в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен съществува повече от 20 години и предлага съвременни грижи

Д-р Атанас Янкабаков
10.07.2024 / 12:52

Отделението по неврохирургия в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен съществува повече от 20 години и предлага съвременни неврохирургични грижи. През годините са извършени хиляди операции, спасявайки безброй животи. Използваните техники са най-съвременни и включват минимално инвазивни методи.

Отделението обслужва годишно около 500 пациенти и извършва около 200 операции. Те предлагат неврохирургична помощ на пациенти от цялата Сливенска област и повечето други региони на България. Пациентите са на всякаква възраст, от бебета до възрастни хора над 90 години.

Болницата разполага с модерна технология за диагностика и лечение, включително ядрено-магнитен резонанс и скенер. Екипите на неврохирургията и образната диагностика работят в тясно сътрудничество, за да гарантират точни и навременни диагнози.

Екипът се ръководи от д-р Атанас Янкабаков, неврохирург с 35 години опит. Той вярва, че поставянето на основите на съвременната неврохирургия в Сливен позволява на бъдещите поколения специалисти да продължат да развиват и подобряват грижите за пациентите.

Отделението е известно със своето състрадателно обслужване и готовност да помогне на всеки, който се нуждае от неврохирургична помощ, независимо от състоянието му.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев