Мото съборът в Кипилово привлече хиляди хиляди мотоциклетисти от цялата страна

...........................................
22.07.2024 / 10:21

Мотоциклетното събитие на мото клуб „Лястовица 33“ и Община Котел, наречено Мото събор „Кипилово“ 2024, привлече хиляди мотоциклетисти от цялата страна, превръщайки се в най-голямото събитие от този тип в България. Събитието се проведе в местността „Сайганица“ в Кипиловския балкан и предложи разнообразна програма, която включваше стънт шоу, обиколка в чест на Георги Раковски, посещения на местни забележителности, исторически възстановки, мото игри, музика, бира и изненади за деца.

Събитието продължи три дни, като всеки ден имаше различен дрескод, свързан с мотоциклетната култура. Тридневната програма включваше различни дейности, включително стънт шоу, обиколка в чест на Георги Раковски и посещения на околни забележителности. Освен това имаше исторически възстановки, мото игри, музика, бира и други развлечения в естествена среда.

Кметът на Община Котел, Коста Каранашев, поздрави присъстващите и пожела на всички приятно прекарване, като същевременно ги призова да бъдат внимателни. Концертната програма включваше изпълнения на различни групи, като SinDeed, Pavlin Manev's HOPE, Signal и Epodai. Фолклорният ансамбъл Epodai представи виртуозни изпълнения на гайди, които бяха високо оценени от публиката.

Мото съборът също така отдаде почит на загиналите мотоциклетисти с минута мълчание. След това празникът продължи с пълна сила, като участниците се наслаждаваха на разнообразните дейности и представления, организирани от мото клуб „Лястовица 33“ и Община Котел. Събитието демонстрира страстта и единството на мотоциклетната общност и създаде незабравим спомен за всички участници.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев