Местният парламент в Сливен проведе редовна сесия, на която обсъди и гласува 64 точки от дневния ред

Общински съвет Сливен
25.07.2024 / 14:36

Днес местният парламент в Сливен проведе редовна сесия, където обсъди и гласува 64 точки от дневния ред. Те одобриха промени в две общински наредби - едната за финансовата помощ за спортни клубове, а другата за настаняването в общински жилища. Съветниците също така подкрепиха дарението на пари на баскетболния отбор на града и пренареждането на някои общински пари.

Техните решения включват и обща декларация, изразяваща подкрепата им към хората, живеещи в квартал "Речица", които са недоволни от забавянето на голям строителен проект. Парламентът реши също така да удължи срока за изплащане на дълг на градския транспорт и да приеме годишния бюджет и план за работата на съвета през следващите шест месеца.

На тази среща те също така обявиха конкурс за намиране на нов мениджър за местната охранителна фирма, определиха кой ще представлява града в голяма среща за водата и разгледаха различни въпроси, свързани с продажбата на общински имоти, даването на пари и помощта на гражданите. Всички срещи на местния парламент се предават на живо за тези, които се интересуват. Повече подробности за решенията могат да бъдат намерени онлайн на посочения линк: https://obs.sliven.bg/dneven-red-na-sesiite

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев