Връчиха наградите на община Сливен за 2024 г.

Кметът Стефан Радев връчва наградата на актрисата Йорданка Стефанова
25.10.2024 / 22:23

Актрисата Йорданка Стефанова е тазгодишният носител на наградата на Община Сливен "Добри Чинтулов". Наградата ѝ бе връчена тази вечер на официална церемония от кмета Стефан Радев.

На церемонията бяха връчени и други награди – наградата за стопанска инициатива „Добри Желязков” бе дадена на изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на „ЗММ – Победа“ АД – инж. Валентин Николов, наградата „Д-р Иван Селимински” за 2024 г. отиде при Д-р Кръстьо Йорданов, а наградата „Милосърдие“ за 2024 г. бе дадена на д-р Таня Праматарова. Традиционно, призовете се връчват в навечерието на празника на Сливен – Димитровден.

„Щастлив съм, че можем да сме заедно тази вечер, в навечерието на празника на Сливен – Димитровден. Нашият град е много богат – има много богата история, богати традиции, много богата култура, славни герои. Разбира се много нематериално и материално наследство, което сме получили от поколението преди нас. Но най-ценното, което имаме, това са хората“, каза в своето приветствие кмета Стефан Радев.

„Народната традиция е по Димитровден да направим равносметка, а днешният ден посвещаваме да отличим най-заслужилите съграждани, да връчим наградите на община Сливен“, допълни Радев.

„Позволете ми да пожелая на Вас, на вашите семейства здраве и вяра в утрешния ден, енергия и сила заедно да продължаваме да преобразяваме нашият любим Сливен“, уточни кмета Радев.

Церемонията бе съпътствана с тържествен концерт.

Още снимки от новината

.................................................
...........................................
...........................................
...........................................
...........................................

 

Текст, снимки и видеоклип: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев