Криминална хроника Ямбол - 10.10.2023 г.

Полиция Ямбол
10.10.2023 / 11:35

Информационен бюлетин на ОДМВР-Ямбол - 10.10.2023 г.

 

104 дози наркотичен чай иззеха служители от РУ- Елхово. Вчера малко преди 18:00 часа в района на кръстовището на път I-7 и ул.“Ал.Стамболийски“ полицейски екип спрял за проверка лек автомобил „Тойота“. При последвалите полицейски действия е установено, че двама пътници на 15 и 20 години държат в себе си общо 104 станиолови сгъвки със суха тревиста маса – „друсан чай“. Наркотичното вещество е предадено по надлежен ред. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава.

Няколко фирмени обекта в Елхово са проверени при съвместни действия на служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Ямбол и представители на РИОСВ-Стара Загора. В хода на проверките в два фирмени имота, находящи се в индустриалната зона на града е установено съхранение на дървени траверси, представляващи отпадъци, без дружеството да притежава разрешение за дейност от този вид. Съставен е констативен протокол. Работата по случая продължава.

Кражба от автомобил разследват ямболски полицаи. Вчера в полицията постъпил сигнал, че през нощта срещу 9 октомври от лак автомобил “Рено“, паркиран на ул. „Балкан“ в града се отнети 60 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев