Продължава издирването на изчезналото 17-годишно момиче от Дупница

Полицейски автомобил - снимката е илюстративна
27.02.2024 / 09:55

Вече шест дни полицаи и доброволци продължават да издирват 17-годишно момиче от Дупница. Ивана изчезна от училище в четвъртък и от тогава е в неизвестност, съобщи NOVA.

Кметът Първан Дангов е свикал кризисен щаб, който включва всички служби, ангажирани със случая. Дангов заяви, че целта на кризисния щаб е да се анализират резултатите до момента, да се набележат следващите стъпки, да се наблегне на превенцията и да се гарантира, че подобни инциденти няма да се случат в бъдеще. В тази връзка кметът е разпоредил и вътрешно разследване на всички учебни заведения в общината, за да се направи "моментна снимка" на наличието на деца с проблемно поведение и да се осъществи превантивен контакт с тях.

Кметът също така поиска от училището да обясни дали момичето е било подложено на тормоз. Училището категорично заяви, че Ивана никога не е била жертва нанасилие.

В понеделник следобед е установено, че профилната ѝ снимка в една от социалните мрежи внезапно се е променила. Полицията разследва какво означава това.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев