Криминална хроника Ямбол - 10.04.2024 г.

Полиция Ямбол
10.04.2024 / 19:38

Инфрмационен бюлетин на ОД МВР-Ямбол - 10.04.2024 г.

 

За броени часове служители от РУ Стралджа разкриха взломна кражба от търговски обект. Вчера сутринта в полицията постъпил сигнал, че през изминалата нощ, след разбиване на заключващо устройство от магазин на ул. „Шипка“ са отнети два стека с безалкохолно един кашон вафли и сумата около 40 лева. В хода на проведените бързи издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от непълнолетен местен жител. Част от инкриминираните предмети и паричната сума са предадени по надлежния ред.

В РУ-Стралджа образувано досъдебно производство за нанесено увреждане и закана за убийство. За срок до 24 часа е задържан възрастен мъж. През нощта на 8 срещу 9 април използвайки брадва и метална вила мъжът е повредил лек автомобил ‘‘Фолксваген Пасат‘, дърво, пейка и керемиди от ограда на частен дом и е отправил закана за убийство към собственика. Разследването по случая продължава.

 

Пътнотранспортни произшествия:

На 9 април около 22:55 ч. е постъпил сигнал, че в участък на пъта с. Кукорево в посока с. Окоп, е настъпило тежко пътнотранспортно произшествие. На място е установено, че лек автомобил „Пежо“, управляван от 22-годишен мъж е блъснал движещ се по пътното платно пешеходец. Пристигналият екип на ЦСМП - Ямбол е констатирал смъртта на 57-годишения пешеходец. На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия. Пробите на водача за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. Образувано е досъдебно производство.

Снимка: Интернет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев