В Ямбол ще се проведе логически маратон

Ямбол
11.04.2024 / 11:42

Логически маратон, организиран от маркетинговата компания AI Promo и Община Ямбол, ще се проведе в навечерието на Международния ден на Земята. Маратонът ще започне на 21 април, неделя, от 10:00 часа пред Народно читалище „Съгласие-1862“.

Състезанието е отворено за ученици, работещи, временно пребиваващи в града и местни жители. Участниците трябва да сформират групи от 3 до 5 души, като поне един от тях трябва да е навършил 18 години. Останалите участници трябва да са навършили 14 години.

Целта на състезанието е да обиколят всички обекти, включени в играта, да решат всички логически задачи и да се явят на финала в пълен състав. Най-бързите отбори ще получат награди.

Желаещите да участват трябва да изпратят своите заявки до полунощ на 17 април на https://aipromo.bg/#contact. Те трябва да посочат името на отбора, трите имена на всеки участник, неговата възраст към месец април 2024 г., телефонен номер за контакт с лидера на отбора и причината за участието.

В допълнение към състезанието, всички жители и гости на града могат да участват в томболата за най-добър репортер. Те могат да направят това, като публикуват снимки и видеоклипове, отразяващи напредъка на играта с хаштаг #AiPromoGameYambol във Facebook и/или Instagram. Броят на публикуваните снимки/видеоклипове определя участието в томболата.

Подробности за правилата на маратона можете да намерите тук: https://aipromo.bg/game/.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев