Жител на община Сливен подари икона на Света Богородица на кмета Стефан Радев по време на приемния му ден

...........................................
12.04.2024 / 11:43

Жител на община Сливен подари икона на Света Богородица на кмета Стефан Радев по време на приемния му ден с граждани. Гражданинът обяснил на градоначалника, че изпълнява волята на покойна съседка, която приживе е искала той да получи подаръка. Покойницата неведнъж през годините е получавала подкрепа от страна на Община Сливен и е имала желание да изрази своята признателност. Стефан Радев благодари сърдечно за подаръка и вниманието.

По жилищен казус кметът се ангажира със съдействие. Той изслуша внимателно и други въпроси от обществен характер и увери, че ще бъде извършена проверка.

През този ден заместник-кметовете на общината също присъстваха и разговаряха с граждани по различни теми. Сред въпросите, повдигнати от жителите на града, бяха такива, свързани с пътната инфраструктура, строителството и имотни казуси.

Всеки първи четвъртък от месеца жители на община Сливен имат възможност да споделят въпроси, да дават предложения и мнения пред сливенския кмет и екипа му. Записването става два дни предварително – във вторник от 8:30 сутринта в Центъра за административно обслужване на гражданите, разположен в източното крило на сградата на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев