Община Ямбол има нов заместник-кмет

Константин Андреев
11.05.2024 / 12:56

Константин Андреев е новият заместник-кмет на община Ямбол, който ще отговаря за направленията „Устройство на територията и строителство“ и „Общинска собственост и икономически дейности“, поддръжка на града и публична инфраструктура.

Андреев е завършил Гимназия с преподаване на чужди езици „Васил Карагьозов“ в Ямбол, където изучава немски език. След това продължава образованието си в Националната спортна академия „Васил Левски“ в София, специалност „Тенис на маса – треньорски профил“. Като национален състезател той печели две титли от Световната студентска универсиада.

Константин Андреев също има диплома за специалност „Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника“ от филиал на Техническия университет в Сливен, където придобива квалификации като педагог и инструктор по водачи категория „В“. Преди да заеме сегашната си позиция, той започва работа в община Ямбол през 2019 г. и постепенно напредва, като последно заема длъжността директор на Общинското предприятие „Паркове и зони за отдих и спорт“.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев