Днес в Нова Загора концерт ще изнесе група "Хоризонт"

...........................................
11.05.2024 / 13:22

Точно на 11 май 2024 г., деня на Светите първоапостоли Кирил и Методий, ще започнат майските пролетни празници в Нова Загора. Специален концерт, организиран от кмета на общината Галя Захариева, ще отбележи началото на празничното събитие. Концертът ще бъде под патронажа на обичаната група „Хоризонт“, които празнуват 40-ата си годишнина тази година.

Група „Хоризонт“ ще зарадва публиката с изпълненията си на открита сцена пред Народно читалище „Диньо П. Сивков – 1870“ (или в театралния салон при неблагоприятни метеорологични условия). Концертът е част от националната кампания „Изпей „Обичам те“ на български“, която цели да популяризира българската музика.

Събитието ще включва и участието на местни таланти, като фолклорните формации „Аеда“ и „Аглея“, както и индивидуалните изпълнители Ралица Кирчева и Николай Николаев от Школата по изкуства „Илия Аврамов“ към НЧ „Д. П. Сивков – 1870“. Мажоретният състав на СУ „Христо Ботев“ също ще вземе участие в концерта.

Това обещава да бъде незабравима пролетна вечер, изпълнена с българска музика и изпълнения на любими местни артисти. Всички са добре дошли да отбележат заедно празника.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев