Президентът Румен Радев присъства на тържественото връчване на наградите на 27-ия Национален конкурс „Учител на годината“

...........................................
11.05.2024 / 14:55

Президентът Румен Радев присъства на тържественото връчване на наградите на 27-ия Национален конкурс „Учител на годината“, организиран от Синдиката на българските учители. Той подчерта високото значение на ролята на учителите в обществото и тяхната отговорност за формирането на бъдещото поколение.

Държавният глава отбеляза, че националното единство започва от ученическия чин и че учителите са тези, които възпитават децата в любов, уважение и лоялност към родината. Той добави, че младите хора могат да станат достойни и отговорни граждани само ако познават историята, рода и родината си.

Президентът оцени високо подготовката на българските учители и способността им да предават знания и да вдъхновяват учениците си. Той обаче подчерта, че все още има нужда от подобрения, като например повишаване на заплатите, подобряване на условията на труд и предоставяне на повече възможности за лично развитие.

Румен Радев поздрави младите учители за избора им на професия и им пожела здраве, успехи и вдъхновение в тяхната отговорна обществена мисия.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев