Наградиха победителите в общинския кръг на „Ученически игри 2023-2024“ в Сливен

...........................................
16.05.2024 / 18:54

Днес на специална церемония бяха наградени победителите в общинския кръг на „Ученически игри 2023-2024“ в Сливен. Участниците бяха класирани за участие в регионалните и републикански състезания. Наградите бяха връчени от кмета Стефан Радев, заместник-кмета Пепа Чиликова и директора на Центъра за подкрепа за личностното развитие – Детски комплекс-Сливен - Христо Котов.

Кметът Стефан Радев поздрави всички участници в игрите, техните преподаватели и увери, че подкрепата на Общината към масовия спорт при подрастващите ще продължи. Той изрази радостта си от нарастващия брой участници в ученическите игри и подчерта важността на спорта за здравето, дисциплината, възпитанието и изграждането на характера на младите хора.

Общо 1650 деца, разпределени в три възрастови групи - 5-7 клас, 8-10 клас и 11-12 клас, се състезаваха в осем вида спорт - футбол, шах, лека атлетика, бадминтон, волейбол, баскетбол, хандбал и тенис на маса. Победителите получиха общо 120 купи и 500 медала.

Христо Котов благодари на Община Сливен за нейната постоянна подкрепа и пожела успех на сливенските отбори, които ще продължат да се състезават на регионално и републиканско ниво.

Резултатите от крайното класиране на общинския кръг могат да бъдат намерени в прикачения файл.

Още снимки от новината

...........................................
...........................................
...........................................
...........................................

 

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев