Документален филм, подчертаващ важността на гласуването и опазването на демокрацията, събра повече от 190 милиона гледания

Европейски парламент
18.05.2024 / 17:06

Документален филм, който подчертава важността на гласуването и опазването на демокрацията, събра повече от 190 милиона гледания от пускането си на 29 април. Филмът е неразделна част от информационната кампания на Парламента за изборите и включва разказите на възрастни граждани от различни страни от ЕС, които предават своите истории за демокрацията на бъдещите поколения. Филмът подчертава, че демокрацията и гласуването не могат да се приемат за даденост.

Освен впечатляващите онлайн гледания, филмът е излъчван по телевизията от повече от 63 канала в 21 държави и ще продължи да се излъчва от още канали през следващите седмици. Кампанията използва лозунга „Използвайте своя глас. Или други ще решат вместо вас“, за да подчертае значението на демокрацията. Централното видео на кампанията допълнително изследва разнородната история на много европейски страни и значението на защитата на ценностите и принципите на демокрацията.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев