Оперната певица Татяна Шиварова с концерт в Сливен

Зала "Сливен"
20.05.2024 / 19:46

Община Сливен има удоволствието да покани всички на празничен концерт, който ще се състои дни преди 24 май. Този вълнуващ концерт ще включва изпълнения на световноизвестната българска певица Татяна Шиварова - сопран, която ще изпълни музика от произведения на известния италиански композитор Джакомо Пучини. Специален гост на концерта ще бъде тенорът Хаик Варданян от Армения, който също ще зарадва публиката със своите невероятни вокални способности. Заедно с тях на пианото ще свири талантливият Марцио Фуллин. Като допълнение към оперните изпълнения, Антон Стоянов и Атанас Тодоров от хор "Дружна песен" при ЦПЛР - Детски комплекс-Сливен ще допринесат за цялостната атмосфера на събитието.

Програмата на концерта ще включва арии и дуети от различни опери на Пучини, включително "Манон Леско", "Тоска" и "Мадам Бътерфлай". Това обещаваща комбинация от международно признати таланти и красива класическа музика гарантира незабравимо изживяване за всички присъстващи.

Концертът ще се проведе в зала „Сливен“ на 21 май от 18:00 часа и е част от културната програма на Община Сливен за честване на Майските дни на културата „Сливенски огньове“. Входът за това невероятно събитие е безплатен, така че не забравяйте да го отбележите в календарите си и да поканите приятели и семейство да се присъединят към вас, за да оцените заедно тези изключителни изпълнения.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев