В София откриха реновирана сграда на Агенцията за качеството на социалните услуги

..............................................
09.06.2024 / 20:19

Заместник-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров заяви, че Министерство на труда и социалната политика винаги се е стремяло да осигури подходящи, безопасни и здравословни условия на труд за своите служители и структурите към него. Това бе обявено по време на откриването на реновираната сграда на Агенцията за качеството на социалните услуги (АКСУ) и на регионалните структури в София на Агенцията за социално подпомагане (АСП) и на Изпълнителна агенция „Инспекция по труда“.

Модернизацията на сградата е част от проект „За по-добро качество и ефективност на социалните услуги в България“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд. Проектът ще подобри условията на труд на общо 120 служители на АКСУ, Дирекция „Инспекция по труда София-град“ и Регионалната дирекция за социално подпомагане, работещи в сградата.

Заместник-министър Лазаров призова ръководствата на агенциите да търсят допълнителни източници и възможности за кандидатстване по различни проекти, за да могат по-бързо да реновират всички места, където работят ключови държавни служители, които ежедневно решават тежки житейски ситуации.

Снимка: Министерство на труда и социалната политика
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев