Министерство на отбраната стартира кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“

..............................................
11.06.2024 / 10:19

Министерство на отбраната започна на 10 юни кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“, която ще продължи до 8 август 2024 г. и се подкрепя от НАТО.

Целта на кампанията е да напомни, че България е утвърден и надежден съюзник в НАТО. Присъединяването към Алианса беше исторически момент за страната, предоставяйки най-силните гаранции за сигурността и допринасяйки за развитието на България като свободна и демократична държава.

Кампанията ще включва аудио-визуално съдържание, което ще бъде разпространявано чрез националните телевизии, радиостанциите, социалните мрежи и външна реклама в редица градове. Част от рекламите ще включват военнослужещи от Многонационалната бойна група на НАТО в България, с рамкова държава Италия, и български пилоти на F-16, които се подготвят заедно с американски военнослужещи в САЩ.

Комуникационните усилия по кампанията са част от Националната програма и Плана на Министерството на отбраната за отбелязване на 20-ата годишнина от присъединяването на България към НАТО и 75-ата годишнина от създаването на Алианса през 2024 г. Инициативите са обединени от общи послания, демонстриращи принадлежността на България към най-големия и успешен политико-военен съюз и към общността на споделени ценности, колективна отбрана и общи отговорности.

Снимка: Министерство на отбраната
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев