Яна Топалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки

Яна Топалова
11.06.2024 / 11:59

Яна Топалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по обществени поръчки. Тя е назначена на мястото на освободения Георги Николов, съобщават от Министерство на финансите.

Яна Топалова има дългогодишен опит на ръководни длъжности в администрацията. Била е заместник-министър на икономиката и заместник-генерален директор на Департамента за развитие на малкия и среден бизнес, директор на Генерална дирекция "Европейски програми, проекти и международно сътрудничество" на Министерството на младежта и спорта, ръководител на отдел "Международна дейност" на Изпълнителния отдел "Автомобилна администрация". Преди да стане изпълнителен директор, Яна Топалова беше вицепрезидент и директор на Центъра за европейска транспортна политика.

Има магистърска степен по образователна квалификация по специалността "Бизнес" на Международното висше бизнес училище. Ботевград, както и степен на образователна квалификация "бакалавър" по специалност "Икономика на транспорта" в Държавния университет и световна икономика.

Владее английски и френски език.

Снимка: Министерство на финансите
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев