Министерство на труда и социалната политика връчи награди на компании за стратегическо управление

..............................................
18.06.2024 / 11:25

Министерство на труда и социалната политика (МТСП) връчи годишните награди „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ за 2023 г.

„Отдавна средствата, отделени за развитие на корпоративната социална отговорност, не се възприемат като разход, а като инвестиция с висока възвръщаемост. Радвам се, че все повече компании осъзнават ползите от добрия имидж за социално отговорния бизнес, който привлича и задържа талантливите си служители и е предпочитан сред клиентите“. Тези думи бяха казани от министъра на труда и социалната политика Ивайло Иванов по време на на церемонията. Наградата се връчва за трети път тази година с цел да се насърчат добрите практики в компаниите, които подкрепят развитието на служителите и инвестират в опазването на околната среда и социалното благосъстояние.

В конкурса участваха повече от 50 компании с най-добри практики в областта на човешките ресурси, социалната сфера и околната среда за 2023 г. Тези компании представиха своите инициативи в подкрепа на служителите си чрез социални програми, доброволческа дейност в общността и инвестиции в околната среда. Проектите бяха оценени от експертно жури, съставено от членове на Консултативния съвет по корпоративна социална отговорност.

Снимка: МТСП
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев