На 28-ми юни доц. д-р Стефан Стефанов ще извършва редовни месечни прегледи и консултации в МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен

Доц. д-р Стефан Стефанов
21.06.2024 / 12:29

На 28-ми юни доц. д-р Стефан Стефанов ще извършва редовни месечни прегледи и консултации в МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен.

Докторът, известен специалист по ортопедия и травматология за деца и възрастни, ще приема пациенти от 10:00 до 17:00 часа по предварително запазени часове. Записваният се осъществява чрез регистратурата на ДКЦ или на телефон 044 618200. Важно е пациентите да бъдат информирани, че наличните места са ограничени и се запълват бързо.

Доц. д-р Стефанов е водещ специалист в страната по оперативно и консервативно лечение на дегенеративни и травматични заболявания при възрастни, включително коксартроза и гонартроза, както и по ендопротезиране на тазобедрена и колянна става. Той също така консултира и лекува вродени костно-мускулни деформации при деца и възрастни, вродена луксация при малки деца и всички други заболявания на опорно-двигателния апарат.

Дългогодишният консултант на МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен има богата международна практика, включително като визитиращ хирург във Франция, Дубай, Гвинея, Судан и Великобритания.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев