Община Сливен получи годишната награда на Държавната агенция по безопасност на движението

..............................................
01.07.2024 / 18:51

Община Сливен получи годишната награда на Държавната агенция по безопасност на движението за активно участие в защитата на уязвимите участници в движението – пешеходци, велосипедисти, деца и възрастни хора. Церемонията по връчването се състоя на 29 юни в София, на Деня на безопасност на движението по пътищата. Наградата бе приета от заместник-кмета Румен Иванов, който благодари от името на кмета Стефан Радев и увери, че усилията за повишаване на безопасността по пътищата ще продължат, особено за сигурността на децата.

Румен Иванов подчерта, че политиката на общината включва изграждане на кръгови движения, нови улици, съоръжения и знаци за ограничаване на скоростта и осветяване на пешеходни пътеки. Той благодари на членовете на комисията, областната дирекция на полицията и гражданите за съвместната работа.

Председателят на агенцията, Малина Крумова, поздрави община Сливен за постигнатите резултати и отбеляза, че наградата отразява ангажираността и последователността на общината в защитата на уязвимите участници в движението и усилията за осигуряване на безопасността на хората.

Още снимки от новината

..............................................
..............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев