Отличиха ръководители и служители от структури на вътрешното министерство от Сливенска област по случай 145 години от създаването на МВР

..............................................
04.07.2024 / 18:29

На тържествено заседание днес бяха отличени ръководители и служители от структури на вътрешното министерство от Сливенска област по случай 145 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Сред гостите беше кметът Стефан Радев, който в своето приветствие подчерта значимостта на министерството като гръбнак на държавността в България.

Радев изрази благодарност от името на жителите на община Сливен за усилията на министерството в утвърждаването на държавността и реда в страната, подчертавайки трудността на тяхната работа и жертвите, които правят. Той изрази задоволство от взаимодействието между Общината и органите на МВР и увери, че местната власт ще продължи да работи за добрите отношения и високи резултати от съвместната им дейност.

Приветствия и най-добри пожелания отправиха и директорът на ОД на МВР старши комисар Димитър Величков и областният управител Чавдар Божурски. В рамките на заседанието бяха връчени купи и грамоти на отборите, участвали в спортния турнир по повод празника на МВР. Отборът на Община Сливен получи купа за първото място в състезанието по стрийтбол.

Още снимки от новината

..............................................
..............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев