Охранител преби студент заради парче пица в крайбрежно заведение

Снимката е илюстративна
08.07.2024 / 08:13

19-годишно момче е било пребито от охранител заради парче пица. Младежът е бил в заведение на плажа заедно със свои приятели в нощта на Джулай морнинг.

Докато празнували, внезапно парче пица паднало на пода и двама мъже, които работели там, се ядосали. Единият от тях бил охранител от фирма, наречена "Делта Гард". Тази компания стана известна преди време, защото някои хора казаха, че им е взет бизнеса с помощта на полицията и охраната.

И така, охранителят започнал да се кара на приятелите на Владимир и дори ги ударил. Когато видял това, Владимир се опитал да помогне на своя приятел и да защити и двамата. Тогава охранителят удари Владимир още по-силно. В резултат на това челюстта на студента е била счупена на три места и той е трябвало да носи специална шина, за да може да се храни и спи удобно.

Когато Владимир и неговият приятел Валентин разказали на хората от охранителната фирма какво се е случило, те проверили снимката на охранителя и разбрали, че той всъщност не е трябвало да бъде там тази вечер. Те го уволнили заради действията му. Но все още не знаят кой е другият мъж, който е ударил Владимир, съобщиха от NOVA.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев