Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Веселин Кожухаров поиска ит МТСП увеличение на заплатите в агенцията

...........................................
16.07.2024 / 20:19

Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане (АСП) Веселин Кожухаров поиска увеличение на заплатите в агенцията от Министерство на труда и социалната политика (МТСП), което беше подкрепено от министър Ивайло Иванов. Тази информация беше съобщена по време на среща с представители на АСП, които днес излязоха на протест в София, настоявайки за увеличаване на трудовите възнаграждения.

Кожухаров увери протестиращите, че ръководството на МТСП е в диалог с Министерството на финансите, за да намери необходимия финансов ресурс за увеличението на заплатите. Той подчерта, че това, което зависи от него и от министъра, ще бъде направено, за да получат служителите на АСП по-високи заплати.

По време на срещата бяха обсъдени и други актуални въпроси, свързани с дейността на дирекциите „Социално подпомагане“ в цялата страна. Бяха разгледани възможности за решаване на текущи проблеми и подобряване на ефективността на тяхната работа.

Снимка: МТСП
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев