Областният управител Чавдар Божурски беше гост на Мото събор Кипилово 2024

..............................................
21.07.2024 / 14:31

Областният управител Чавдар Божурски присъства на Мотосъбор Кипилово 2024, който се състоя в местността Сайганица близо до село Кипилово. Организирано от мото клуб "Swallow 33 MCC" в сътрудничество с община Котел, събитието привлече хиляди ентусиасти на мотоциклети от цялата страна.

По време на официалното откриване в събота вечер Чавдар Божурски поздрави участниците. Той сподели удоволствието си от големия брой присъстващи и широките усмивки на лицата им и подчерта вълнуващото усещане за свобода, което идва с карането на мотоциклет. Той насърчи мотористите да поддържат отговорно поведение както по време на събитието, така и по време на пътуването си у дома, както и в ежедневния си живот.

Програмата на събора продължи от четвъртък до неделя и включваше разнообразие от дейности. Музикалните изпълнения бяха осигурени от популярни групи като Сигнал и Контрол, а развлеченията включваха състезателни игри, исторически възстановки, традиционни нестинарски танци и мото обиколка в чест на Раковски.

Още снимки от новината

..............................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев