БСП провежда днес традиционния Национален събор на Бузлуджа

...........................................
27.07.2024 / 17:54

Изпълняващият функциите председател на БСП, Атанас Зафиров, заяви по време на Националния събор на БСП на Бузлуджа, че лявото е доказало способността си да намира точни решения в моменти на кризи, но само когато е обединено. Той подчерта, че БСП не се продава, не е на борсата, няма да се преучредява или влива никъде, и че всеки, който твърди обратното, е или лъжец, или обслужва чужди интереси.

Заместник-председателят на БСП, Кристиан Вигенин, посочи, че основното послание на партията е мир и че БСП, заедно със своите политически партньори, е готова да поведе битката за събуждането на българския народ.

Председателят на парламентарната група на „БСП за България“, Борислав Гуцанов, акцентира върху значението на обединението, като отбеляза, че всички политически партии в лявото пространство са представени на събора и че вчера е подписан документ за общи действия и политики, което е само началото на промяната в България.

Александър Симов от БСП заяви, че събрани на Бузлуджа, хората са обединени от обща надежда за по-добра държава и по-светло бъдеще. Пламена Заячка от АБВ подчерта, че трябва да се сложи край на безвремието и корупционните коалиции, и че днес са заедно, за да покажат реална управленска алтернатива. Данаил Георгиев от „Движение 21“ добави, че левите и ляво-центристките партии са решени да създадат мощна и силна левица.

Снимка: ФБ/Иван Таков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев