ИТН ще подходи отговорно както към преговорите, така и към начина, по който ще се водят те

Станислав Балабанов
30.07.2024 / 09:14

В момента нищо не е ясно относно бъдещето на правителството и процеса на преговори. Ако нещата бяха ясни, целият процес щеше да бъде спрян. От самото начало на 50-ия парламент, ние искахме, ако се стигне до трети мандат, той да бъде даден на нас, за да можем да седнем на масата за преговори и да видим дали има възможност за излизане от политическата криза. Ето защо търсихме решение на тази политическа криза, предлагайки експертно правителство.

Ние все още не знаем какво ще се случи и преговорите току-що започнаха. Вчера в предаването "Здравей, България" Станислав Балабанов от ИТН каза, че някои политически лидери лъжат обществото, като казват, че нищо няма да се случи, освен ако първо не се проведат избори. Той смята, че това е предателство към страната и губи ценно време и пари.

ИТН ще подходи отговорно както към преговорите, така и към начина, по който ще се водят те. Те ще обсъдят приоритетите, които са важни за държавата, и ще се опитат да намерят общи точки с другите политически партии. Тези приоритети ще имат крайни срокове за изпълнение. След това ще има друг кръг от преговори, за да се намерят подходящите експерти, които да изпълнят тези приоритети.

Снимка: Фейсбук
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев