Непълнолетни пребиха жена докато пиела кафе пред денонощен магазин в Перник

Снимката е илюстративна
31.07.2024 / 09:03

Непълнолетни пребиха жена докато пиела кафе пред денонощен магазин в Перник. Жестоко пребитата 56-годишна жена е в кома, а извършителите - две 17-годишни момчета, са задържани.

Инцидентът се случи в събота сутрин, когато жената е седяла на маса пред денонощен магазин и пиела кафе, съобщи NOVA. Младежите започнали да й задават въпроси, след което я нападнали. Според племенника на жертвата, ако не е било намесата на служителка в магазина, последствията можели да бъдат още по-тежки.

На местопроизшествието пристигнала полиция и линейка, но жената отказала медицинска помощ и се прибрала у дома. Въпреки това състоянието й бързо се влошило и тя изпаднала в кома. Оттогава е поддържана на животоподдържащи системи.

Един от нападателите е задържан за 48 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, а другият е разпитан като свидетел. И двамата са идентифицирани и арестувани бързо след инцидента. Известно е, че единият е имал предишни сблъсъци със закона, включително притежание на наркотици и кражба.

Снимка: Станимир Петков
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев