Димитър Главчев: Крайно време е сериалът „Игра на избори“, който тече вече няколко години, да приключи

Министерски съвет
23.10.2024 / 12:18

Министър-председателят Димитър Главчев говори за сериалът „Игра на избори“, който продължава няколко години. Той каза, че е време шоуто да свърши и да имаме редовно, стабилно правителство, което да помогне на хората в страната. Служебните правителства, които ръководи, работиха усилено, за да осигурят честни избори, да следват европейските пътища на България и да помогнат на хората с техните проблеми.

Той спомена, че е важно хората да гласуват, защото така могат да изберат лидерите си. Той също така говори за срещи в Брюксел, където обсъждаха важни въпроси като напрежение в Близкия изток и Украйна. България иска мирни решения на тези проблеми.

Премиерът каза, че по границите на България има по-малко опити за незаконно влизане на хора в сравнение с миналата година. Той работи заедно с Гърция и Румъния, за да реши проблем с високите цени на електричеството за потребителите в някои страни.

И накрая, той спомена завършването на важен проект за изграждане на Национална детска болница. Надява се следващото правителство да продължи да работи по този проект, защото е важно да се грижим за здравето на децата.

Снимка: Министерски съвет
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев