Ивайло Иванов откри годишна конференция „За благосъстоянието на всички деца е необходима цяла екосистема от ранно детско развитие“

...........................................
23.10.2024 / 12:27

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Иванов откри годишна конференция, наречена „За благосъстоянието на всички деца е необходима цяла екосистема от ранно детско развитие“. Конференцията се проведе от Международната асоциация „Стъпка по стъпка“. Министър Иванов каза, че инвестирането в ранното детско развитие е много важно, за да могат бъдещите поколения да пораснат щастливи и здрави.

Той добави, че гарантирането на правата на децата чрез образование, здравеопазване и безопасна среда е основен приоритет на правителството на България. Министър Иванов вярва, че споделянето на идеи и научаване за това как да създадем добра среда и възможности за малките деца да учат от ранна възраст ще ни помогне да направим по-добри политики за тях.

Ивайло Иванов благодари на хората, които работят директно с деца и семействата им, за тяхната упорита работа и отдаденост, дори когато нещата са трудни.

Снимка: Министерство на труда и социалната политика
 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев