Кампанията "Чуй ме! Нито един повече!" придоби популярност и постигна забележителни резултати

...........................................
18.04.2024 / 11:03

Кампанията "Чуй ме! Нито един повече!" на Младежкия дом в Сливен и над седемдесет младежки и културни организации, ръководена от кмета Стефан Радев, придоби популярност и постигна забележителни резултати. Инициативата има за цел да се бори с агресията и тормоза в училищата, като насърчава общество, което се противопоставя на насилието и подкрепя ценности като взаимно подпомагане, съпричастност, добротворчество, състрадание, милосърдие и хармония в отношенията.

Местната власт, неправителствени организации, граждански групи и медии работят заедно за общи действия срещу агресията и тормоза чрез беседи с обществени личности, които са важни за града и младите хора. Тези беседи се фокусират върху споделянето на лични преживявания, ценности и постижения. Говори се за солидарност, емпатия, добротворчество и хармония в обществото и как те допринасят за развитието и хуманизирането на обществото.

Досега в кампанията участваха Дора Куршумова, Станка Златева, Илиян Урумов, Дора Пондалова, инж. Снежана Кънева, д-р Юлия Бянкова. Предстоят още беседи с инфлуенсъри, влогъри, бизнес лидери, богослови, психолози и други известни личности като Любо Киров, Ники Кънчев, Дичо и др.

Актьорът и музикант Владимир Михайлов е лицето на кампанията. Събитията продължават до края на годината, като на 22 и 29 април ще участват актьорите Вяра Начева и Ивайло Гандев в ОУ "Димитър Петров".

Още снимки от новината

...........................................
...........................................

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев