Предстои сесия на Общинския съвет в Сливен на 23 май

...........................................
22.05.2024 / 15:16

Предстои сесия на Общинския съвет в Сливен на 23 май. На пресконференцията ден по-рано председателят на съвета Димитър Митев и неговите заместници обсъдиха допълнителните точки, които ще бъдат добавени към дневния ред. Те включват упълномощаване на представител на община Сливен за общо събрание на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, промяна в решение, взето на предишни сесии, и разрешение „Дентален център 1 – Сливен“ да закупи оборудване със собствени средства.

По материалите за предварителния дневен ред Митев подчертава предстоящата промяна в наредбата за местните такси и цени на услугите. Тази промяна включва актуализиране на цените за почасово използване на общински зали, които не са променяни от 2016 г. Други точки включват пренасочване на финансови средства между различните бюджетни пера поради неочаквани разходи, свързани с ремонти на пътища, закупуване на селскостопански инвентар и благоустройство на райони в няколко квартала.

Съветниците също така ще гласуват удължаване на срока на договора на сегашния управител на предприятието за озеленяване и гробищни паркове Веселина Казакова. Освен това те ще гласуват упълномощаването на представител на Общината в Общото събрание на „Пазар за плодове, зеленчуци и цветя“.

 
 

Copyright © 2008-2024 Общинска организация на инвалидите - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев